Ανακοίνωση Ν.Δ. για την εμφάνιση της Ζωής στην ορκωμοσία

Ανακοίνωση Ν.Δ. για την εμφάνιση της Ζωής στην ορκωμοσία Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC; Nick Paleologos / SOOC
41

Ανακοίνωση με την οποία επικρίνει την εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός, καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου έχει προταθεί για Πρόεδρος της Βουλής.

Η ανακοίνωση:
«Απαράδεκτο και πρωτοφανές το γεγονός της παρουσίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης. Γιατί ως πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να εκφράζει όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Αυτά τα δείγματα γραφής δεν είναι καθόλου καλά!».

41

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ας μου εξηγήσει κάποιος το πρόβλημα. Εγώ το μόνο που βρήκα απαράδεκτο ήταν το κίτρινο παλτό με φούξια παντελόνι... Α! Και το γεγονός ότι, δυστυχώς, δεν θα αφήνει άνθρωπο να σταυρώσει κουβέντα στη Βουλή, παίρνοντας εκδίκηση για όλες τις φορές που - δικαίως - την δίεκοπταν στα πάνελ.
Ανάθεμα και αν έχεις δει το κανάλι της Βουλής μια φορά. Η κωνσταντοπούλου ήταν η μόνη που έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους και ξεμπρόστιαζε τα λαμόγια και τις λαμογιές τους. Αλλά βέβαια τι περιμένω να διαβάσω από τους βολεμένους ΝΔ-ΠΑΣΟΚους? Τουλάχιστον μην είστε τόσο προκλητικοί, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. Τώρα μόκο.
Πώπω αγένεια! Αναρωτιέμαι δε απο που προκύπτει το συμπέρασμα οτι όποιος εκφράζει ένα αρνητικό σχόλιο για το Σύριζα είναι βολεμένος ΝΔ-ΠΑΣΟΚος; Όσο για τη Ζωή. Δεν μπορούμε να την κρίνουμε ως πρόεδρο ακόμη, ως βουλυτής όμως στην προυγούμενη θητεία της κατέμέ ήταν ανάγωγη, αμετροεπείς και έδειχνε ελειπή σεβασμό σοτυς κανόνες και στους συναδέλφους της. Ώς πρόεδρος φυδικά μπορεί να έιναι η καλύτερη που θα έχει περάσει μέχρι τώρα. Δεν μένει παρά να περιμένουμε.
@Scoop Αν διάβαζες το εν λόγω σχόλιο η κυρία αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Κωνσταντοπούλου και όχι στον Σύριζα και εγώ με την σειρά μου απάντησα για την Κωνσταντοπούλου και όχι για τον Σύριζα οπότε το σχόλιο σου είναι το λιγότερο άστοχο. Αν η αλήθεια και το δίκαιο είναι ανάγωγα και δείχνουν έλλειψη σεβασμού ας ΕΙΝΑΙ. Αυτοί που μας κλέβουν μπροστά στα μούτρα μας τόσα χρόνια τι είναι? Άγιοι σωτήρες, πατριώτες του έθνους? Και μετά σκούζεις γιατί σας λέω βολεμένους ΝΔ-ΠΑΣΟΚους, η που...να θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.