Τσίπρας: Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω!

Τσίπρας: Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω! Facebook Twitter
Φωτ.: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
21

Σε έκτακτη σύσκεψη κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωσή τους για τις συναντήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αποτίμηση των συνομιλιών ο Α. Τσίπρας τόνισε ότι είναι και θα παραμείνει αμετακίνητος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις. 

Κυβερνητικές πηγές άφησαν να διαρρεύσουν τα λόγια του Πρωθυπουργού, ο οποίο είπε στους συνεργάτες του: «Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κος Τσίπρας στέλνει και ένα μήνυμα στους δανειστές που είναι ξεκάθαρο: "Εννοούμε αυτά που λέμε, και είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας."

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM