Πώς αντέδρασε το twitter στην αναφορά Βαρουφάκη στους ναζί

Πώς αντέδρασε το twitter στην αναφορά Βαρουφάκη στους ναζί Facebook Twitter
23

«Οι Γερμανοί μπορούν να μας καταλάβουν περισσότερο από όλους στην Ευρώπη, μπορείτε να καταλάβετε πως μία κοινωνία που έχει υποστεί τόση κρίση μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού. Το τρίτο κόμμα στη χώρα είναι ένα ναζιστικο κόμμα. Ο ναζισμός έχει σηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα και χρειαζόμαστε τους φίλους μας για να μείνουμε σε σταθερή πορεία και να μη ζήσουμε ξανά περιόδους ύφεσης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η αναφορά αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με δημοσιογράφους, αναλυτές  και άλλους χρήστες να τη σχολιάζουν στο Twitter. Πολλοί έκαναν λόγο για μία ιδιαιτέρως τολμηρή κίνηση να αναφερθεί σε αυτό το ευαίσθητο ζήτημα μέσα στο Βερολίνο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αντίδραση του Σόιμπλε όταν άκουσε τη λέξη «ναζί» από τον Έλληνα υπουργό.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM