Εξηγήσεις Σακελλαρίδη για τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% του μνημονίου

Εξηγήσεις Σακελλαρίδη για τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% του μνημονίου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
20

Εξηγήσεις επί των δηλώσεων Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 60-70% όσων περιέχει το μνημόνιο επιχείρησε να δώσει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις που αφορούν στο  φορολογικό σύστημα και ότι θέλει να πατάξει τη διαφθορά.


Για τη δήλωση Βαρουφάκη περί μνημονίου είπε ότι η αναφορά έγινε στις ίδιες τις μεταρρυθμίσεις και όχι στο μνημόνιο. «Μεταρρυθμίσεις θα γίνουν με τρόπο που θα βοηθηθεί η ελληνική κοινωνία» τόνισε σε συνέντευξη του στον Αντ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης στην κοινή του συνέντευξη με τον Γερμανό ομόλογό του είπε: «Δεν είναι ότι θα πετάξουμε το παρόν πρόγραμμα, εξάλλου το 67% των μέτρων θα τα θέλαμε και εμείς, το πρόβλημα είναι ότι του λείπουν πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις».

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM