Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
O Τζον Όλιβερ
23

Την Κυριακή στο Last week tonight, η δημοφιλής αμερικάνικη εκπομπή του Άγγλου Τζον Όλιβερ, ο οποίος σχολιάζει την επικαιρότητα με βρετανικό χιούμορ, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στο στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη.


«Όπως θα ξέρετε, η Ελλάδα πριν από λίγο καιρό σχεδόν χρεοκόπησε, μετά από χρόνια οικονομικής κακοδιαχείρισης, και η υπόλοιπη Ευρώπη, κάνει επιχειρήσεις διάσωσης. Οι όροι αυτών των δανείων είναι πολύ σκληροί, και η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να τους διαπραγματευτεί εκ νέου. Την Παρασκευή υπήρχαν νέες εξελίξεις.»


«Αν αναρωτιόσαστε γιατί η Ευρώπη συμφώνησε, αυτό έγινε γιατί ήταν αναγκασμένη. Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, μπορεί να παρασύρει μαζί της και το ευρώ. Αυτή τη στιγμή, πολλά εξαρτώνται από την Ελλάδα.»


Στη συνέχεια αναφέρεται στην εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη:


«Αν προσπαθείς να κάνεις μια ολόκληρη ήπειρο να σε εμπιστευτεί, δεν είναι καλή ιδέα να είσαι ντυμένος σαν τον θείο του Pitbull.»

Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
O Pitbull


«Για άνθρωπο που προσπαθεί να σώσει τη χώρα του από την καταστροφή, είναι αρκετά χαλαρός. Η χώρα σου είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, και μιλάς σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου που βγάζει λόγο στο πάρτι της συνταξιοδότησης του.»


«Τι είναι αυτά που φοράς; Ντύσου για την οικονομία που θέλεις, όχι για την οικονομία που έχεις.»

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ