Η Bild ασχολείται και με το εξοχικό του Βαρουφάκη

Η Bild ασχολείται και με το εξοχικό του Βαρουφάκη Facebook Twitter
9

Το εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα «στοχεύει» τώρα η γερμανική Bil, συνεχίζοντας την «ενασχόληση» με την ελληνική κυβέρνηση και στους «άπληστους Έλληνες».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι «Εδώ χαλαρώνει ο Ευρω-τρόμος» και στο άρθρο σημειώνεται: «Τι κάνει ο 53χρονος Έλληνας υπουργός Οικονομικών όταν δεν διαφωνεί με τους Ευρωπαίους εταίρους του; Κάνει για παράδειγμα διακοπές στο Αιγαίο. Στο μικρό ελληνικό νησί, την Αίγινα, μόλις 27 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η δεύτερη σύζυγος του Γ. Βαρουφάκη, έχει μία πανέμορφη βίλα 170 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και πολλά έργα τέχνης».

Η Bild ασχολείται και με το εξοχικό του Βαρουφάκη Facebook Twitter

Στη συνέχεια αναφέρεται στην προσωπική ζωή του Έλληνα υπουργού ενώ σημειώνεται ότι στην Ελλάδα ο Βαρουφάκης θεωρείται ποπ σταρ αλλά και  «cool επαναστάτης»

Στο δημοσίευμα υπάρχει και μια φωτογραφία από ηλιοβασίλεμα στην Αίγινα που είχε ποστάρει η σύζυγος του Γ. Βαρουφάκη.

Η Bild ασχολείται και με το εξοχικό του Βαρουφάκη Facebook Twitter


«Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα του σπιτιού τους στην Αίγινα», γράφει η Bild.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM