Ο πατέρας της Άννυ ήταν αυτός που τη σκότωσε

Ο πατέρας της Άννυ ήταν αυτός που τη σκότωσε Facebook Twitter
22

Φρικτές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης Άννυ έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, σύμφωνα με το Βήμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος περιέγραψε τα εξής: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με το Βήμα, οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία αυτή, ενώ εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της.

Νωρίτερα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης, αποδίδοντάς τη σε ανθρωποκτονία με δράστη τον πατέρα της.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αναμένεται να γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ