Άγριος καβγάς Ψαριανού-Φωτίου στα βραδινά «παράθυρα»

Άγριος καβγάς Ψαριανού-Φωτίου στα βραδινά «παράθυρα» Facebook Twitter
Φωτο: SOOC
2

Αγρίεψε η ατμόσφαιρα χθες στα τηλεοπτικά παράθυρα του ΜΕΓΚΑ, μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού και της Θεανώς Φωτίου με αποτέλεσμα η κ. Φωτίου να αποχωρήσει από το στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Ο Ψαριανός εκνευρίστηκε με χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στο παρελθόν όπως γερμανοτσολιάς και εθνοπροδότης, τους οποίους όπως είπε, είχε αναφέρει στο παρελθόν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια της ζήτησε να ανακαλέσει με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού  προκαλώντας την αντίδραση ακόμη και της ‘Ολγας Τρέμη η οποία είπε «με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι βία».

Η αναπληρώτρια υπουργός σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό.

Η εκπομπή έκλεισε με την συγγνώμη του κ. Ψαριανού  ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν μπορώ να αντέξω άλλο τους χαρακτηρισμούς “εθνοπροδότης”, “γερμανοτσολιάς”, “είσαι με τους δανειστές”, εγώ δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός, δεν θέλω βρισίδια κι εντάσεις αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να κατανοήσει το 90% της ελληνικής κοινωνίας ότι είμαστε στην Ευρώπη και φυσικά να προοδεύσουμε κι ας είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγγνώμη από την Φωτίου, από εσάς και τους παροικούντες για το σούργελο που είπα»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM