Ραχήλ: Μου αρέσει ο Μότσαρτ και ο «Χειμώνας» του Βιβάλντι

Ραχήλ: Μου αρέσει ο Μότσαρτ και ο «Χειμώνας» του Βιβάλντι Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
10

Fan του Μότσαρτ και του Βιβάλντι δήλωσε η Ραχήλ Μακρή δίνοντας (άλλη μία) απάντηση στην κριτική για τα ακούσματα της και τη φωτογράφηση της σε life style περιοδικό. «Βγήκε από μια συγκεκριμένη εφημερίδα ένας κύριος που φαίνεται ότι μεγάλωσε με τον Μότσαρτ και τον Βιβάλντι, εγώ να πω ότι μου αρέσει ο Βιβάλντι 4 εποχές, ο "Χειμώνας" είναι το αγαπημένο μου και Μότσαρτ μου αρέσει. Ακούω τα πάντα, από Heavy Metal μέχρι όλα τα είδη της μουσικής….Αυτός ο κύριος που έγραψε το δημοσίευμα για το επίπεδο μου και πόσο λαικιά είμαι, στο ίδιο τεύχος, μέσα στη ζελατίνη πουλούσαν το cd του Παντελίδη», είπε.

Για τα social media όπου εμφανίζεται υπερδραστήρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τα χρησιμοποιεί καθημερινά για να επικοινωνεί προσωπικά με τους φίλους της «γιατί είναι ένας τρόπος, που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε όλοι στην καθημερινότητά μας να βρισκόμαστε όπως παλαιότερα, έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε απόψεις, προβληματισμούς και να επικοινωνεί και ο πολίτης με τον πολιτικό».

Πολιτισμός
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2024: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ισραήλ να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν για την Παλαιστίνη

Πολιτισμός / Eurovision 2024: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ισραήλ να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν για την Παλαιστίνη

Η αποστολή του Ισραήλ προσποιήθηκε τον κόσμο που φωνάζει «Free Palaistine»- Δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής απαντήσεις για το εν λόγω βίντεο, ούτε έχει διαψευστεί η γνησιότητά του
NEWSROOM