Μητρόπουλος: Πάμε σε βουλγαροποίηση της οικονομίας

Μητρόπουλος: Πάμε σε βουλγαροποίηση της οικονομίας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
6

Για «βουλγαροποίηση» της οικονομίας έκανε λόγο σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος μιλώντας το πρωί στο MEGA είπε: «Είμαστε σε μια κατάσταση τραγική όπου στα πλαίσια μιας ένωσης περιφερειακής έστω και ατελούς υφίσταται απίθανη ταπείνωση και διασυρμό, το δίλημμα που έχουν αφήσει οι δανειστές στο τραπέζι δυστυχώς είναι ή βίαιη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας ή έξοδος ή αναστολή της σχέσης μαζί τους».

«Η σφοδρότητα των απαιτήσεων των δανειστών δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι η Σύνοδος Κορυφής την Κυριακή έχει συγκληθεί «και για να μας ταπεινώσουν περαιτέρω και για να εκφοβίσουν τα κράτη παρίες που είναι εκτός Ευρωζώνης και θα το χρησιμοποιήσουν ενδεχομένως σε περίπτωση που ο Τσίπρας μείνει όρθιος και μέχρι τώρα το πολεμάει για να βρουν ένα εύσχημο λόγο για να πουν ή αναστέλλεται η σχέση μας με την Ευρωζώνη ή να μας εκφοβίσουν γιατί νομικά δεν μπορούνε».

Αφού διευκρίνισε ότι δεν είναι υπέρ του Grexit στη συνέχεια ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα "να πολεμήσει ο,τι μπορεί καλύτερα για το λαό" αναγνωρίζοντας όμως ότι "τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM