Καταστηματάρχης διαμαρτύρεται στον Βαρουφάκη: Μας γονατίσατε

Καταστηματάρχης διαμαρτύρεται στον Βαρουφάκη: Μας γονατίσατε Facebook Twitter
29

Τις διαμαρτυρίες καταστηματάρχη που έχει ένα μικρό γραφείο ταξιδιών δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Μας γονατίσατε…», του είπε ο επιχειρηματίας για να λάβει την απάντηση-ερώτηση: «Πες μου πώς, τι σου κάναμε».

 "Πέντε - έξι μήνες τώρα, πες μου αν μπορούμε να δουλέψουμε" συνέχισε με τον Γιάνη Βαρουφάκη να του απαντά "όχι δεν μπορείτε". 

Στις διαμαρτυρίες του επιχειρηματία για την κατάσταση ο πρώην υπουργός απάντησε: «Ποιος μας έκλεισε τη ρευστότητα;».

Μιλώντας στο Star ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε και ότι πάντα ήταν κατά του Grexit:

«Έχω χάσει πολλούς φίλους στην αριστερά γιατί πάντα ήμουν κατά του Grexit. Τα IOU’s ήταν ένα σχέδιο για το πως να μην πάμε στην δραχμή» τόνισε ο πρώην υπουργός.

«Αυτό που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα είναι αυτό που μπορεί να γίνει σε ολόκληρη την ευρωζώνη. Να γίνει μία λελογισμένη αναδιάρθρωση του χρέους» εξήγησε ο Γ.Βαρουφάκης ο οποίος αντέδρασε και με ειρωνεία στις διάφορες κατηγορίες εναντίον του.


Real.gr ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ από realmedialive

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM