BREAKING NEWS

Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν

Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με την πανευρωπαϊκή δημοσκοπική έρευνα του YouGov στην οποία συμμετείχαν 1,708 Βρετανοί, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που οι πολίτες της Αγγλίας θεωρούν επικίνδυνο προορισμό, αν και το σκορ της παραμένει χαμηλό σε σχέση με τις άλλες χώρες.

Στους συμμετέχοντες ζητήθηκε να δώσουν βαθμολογία από το 0 (πολύ ασφαλής) έως το 5 (πολύ επικίνδυνη) σε χώρες λαμβάνοντας υπόψιν τους ζητήματα ασφάλειας όταν ταξιδεύουν σε αυτές.

Το 36% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η Τυνησία είναι πολύ επικίνδυνη ενώ τη δεύτερη θέση στον πίνακα καταλαμβάνει η Αίγυπτος με 23%. Η Τουρκία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17% και 4ο έρχεται το Μαρόκο. 5ο στη λίστα είναι το Ντουμπάι και αμέσως μετά βρίσκεται η Ελλάδα.

Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν Facebook Twitter

*Σημειώνεται πως η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 23 και 29 Ιουνίου, στον απόηχο του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τυνησία.

3

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM