Λεβέντης: Να διώξει ο Τσίπρας τον Καμμένο, να τον στηρίξω εγώ

Λεβέντης: Να διώξει ο Τσίπρας τον Καμμένο, να τον στηρίξω εγώ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Πρόθυμος να στηρίξει εκείνος τον Αλέξη Τσίπρα, αν διώξει τον Καμμένο δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα σπάσουν σύντομα την κυβερνητική τους συνεργασία. Βλέπω μια παρά φύσιν σύζευξη. Παντρεύτηκαν για τη νομή των λαφύρων δηλαδή τα υπουργεία και δεν έκαναν καμία προγραμματική συζήτηση», σημείωσε ο κ. Λεβέντης στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, προτείνοντας την απομάκρυνση των ΑΝΕΛ.

Επισήμανε επίσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μνημόνιο και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν γίνει πρώτα συζήτησε. «Θέλω να δω τι μνημόνιο πάνε να εφαρμόσουν» υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής τη; Ένωσης Κεντρώων ανέφερε και δύο αρνητικά στοιχεία από τη Βουλή τα οποία διαπίστωσε την πρώτη μέρα ως μέλος της. «Μου έκανε αρνητική εντύπωση το χάσιμο χρόνο που γίνεται στη Βουλή. Λες και ήμασταν χασομέρηδες. Καθόμασταν και περιμέναμε απλά να περάσει η ώρα και να ψηφίσουμε. Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών. Θαρρείς και το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα», είπε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM