Final 4 Euroleague LIVE

Bαρουφάκης: Να τι πήρα από τις διαλέξεις μου

Bαρουφάκης: Να τι πήρα από τις διαλέξεις μου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Διαψεύδει ο Γιάνης Βαρουφάκης για δεύτερη φορά το δημοσίευμα της Αυγής για μεγάλες αμοιβές που λαμβάνει προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλίες και διαλέξεις.

«Ως τώρα από τότε που έφυγα από την κυβέρνηση έχω κάνει 10 ομιλίες και 30 διαλέξεις. Και εισέπραξα για όλες περί τα 1.100 ευρώ. Ούτε τα ταξί μου δεν πληρώνουν. Τι είναι αυτά που έγραψαν ότι παίρνω για κάθε ομιλία μου 55.000 ευρώ...», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στον ΒΗΜΑτοδότη.

Η «Αυγή» στο «χτύπημα» της κατά του πρώην συντρόφου επικαλούνταν ρεπορτάζ γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού και έκανε λόγο για αμοιβές 55.000€ και ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

9

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM