Οι άνδρες με μούσι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, την κλοπή και τους καβγάδες

Οι άνδρες με μούσι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, την κλοπή και τους καβγάδες Facebook Twitter
5

Οι άνδρες που έχουν γένια είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τη σύντροφό τους, να έχουν κλέψει κάτι ή να έχουν μπλέξει σε καβγά, υποστηρίζει νέα έρευνα που δημοσίευσε ο Independent.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 47% εκείνων που έχουν μούσι έχουν απιστήσει μέσα στη σχέση σε αντίθεση με ένα 22% ξυρισμένων που δηλώνει «πιστό».


Επιπλέον, οι γενειοφόροι ήταν πιο επιρρεπείς σε τσακωμούς σε ποσοστό 45%, ενώ ένα 40% των ιδίων αποκάλυψαν πως έχουν κλέψει κάτι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Στον αντίποδα, μόλις το 17% όσων ξυρίζονται καθημερινά δήλωσαν πως έχουν κάνει ένα τέτοιο «έγκλημα».


Όσον αφορά τις γυναίκες και το πώς εκείνες βλέπουν όσους έχουν μούσι κι όσους όχι, προέκυψε πως το 65% από αυτές «δεν θα σκέφτονταν ποτέ να μπλέξουν ερωτικά με κάποιον με μούσι», με ένα 44% να συμπληρώνει πως το θεωρούν αποτρεπτικό γιατί τους φαίνεται «βρώμικο κι ανθυγιεινό» και «κολλάει επάνω το φαγητό». Μάλιστα ένα 35% των γυναικών δήλωσαν πως θα προτιμούσαν κάποιον με γκρίζα μαλλιά παρά κάποιον με γένια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM