Μεϊμαράκης: Αν θελήσει ο Θεός και γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με δύναμη την εκκλησία

Μεϊμαράκης: Αν θελήσει ο Θεός και γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με δύναμη την εκκλησία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
10

Αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας στο οποίο «οφείλουμε πλέον να συστρατευθούμε όλοι», δήλωσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε μάλιστα  ότι « αν θελήσει ο Θεός και με τη βοήθεια των πολιτών γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη, όσο μπορούμε, την Εκκλησία και το μεγάλο έργο που επιτελεί».

Επισήμανε επίσης ότι «η Εκκλησία μας ενώνει όλους, μας αγαπά και μας συγχωρεί, αν κάνουμε κάποιο λάθος» και σημείωσε ότι για αυτό το λόγο επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο  «για  να πάρω την ευλογία σας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας με τη χώρα, με κάθε άνθρωπο σοβαρό που θέλει να βγούμε από την κρίση».

«Δεν υπάρχουν θέματα, ιδιαίτερα στην Εκκλησία, με το τι πιστεύει ο καθένας, ή ποιος είναι, όλους μας αγαπάτε και όλοι αισθανόμαστε την αγάπη», συμπλήρωσε.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ