Το μέγεθος δεν μετράει

Το μέγεθος δεν μετράει Facebook Twitter
5
Το μέγεθος δεν μετράει Facebook Twitter

Η Βάλια Ορφανίδου του SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) έφτιαξε ένα βίντεο - παρωδία, που προσπαθεί να θίξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα φιλοζωικά σωματεία στην Ελλάδα με τις υιοθεσίας (όλοι ζητάνε "ένα μικρό σκυλάκι για μέσα στο σπίτι").

«Προσπαθούμε πολύ να αλλάξουμε μερικά στερεότυπα όσον αφορά μεγέθη και ράτσες σκυλιών» λέει η ίδια στο LIFO.gr, τονίζοντας πως το βίντεο σε καμία περίπτωση δεν υπονοεί πως τα μικρά σκυλιά είναι προβληματικά. Απλώς θέλει να δείξει πως κάποιες φορές θα τύχει έτσι, άλλες αλλιώς: το σημαντικό είναι πως το μέγεθος δεν έχει καμία σημασία.

«Ανεβάσαμε και αγγελία - τρολ στην σελίδα μας και ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν το κατάλαβαν και στέλνουν μηνύματα για να την υιοθετήσουν...» τονίζει η κυρία Ορφανίδου. 

Χαρίζεται το σκυλάκι τής φωτογραφίας.Δείτε το βίντεό της: https://www.youtube.com/watch?v=v2cW3clnv-g:PBijoux for "adoption". Watch her video: https://www.youtube.com/watch?v=v2cW3clnv-g

Posted by SCARS - Second Chance Animal Rescue Society, Greece on Monday, 25 January 2016

«Πρώτα απ' όλα» λέει, «ο σκύλος δεν είναι κούκλα ούτε λούτρινο παιχνίδι για να το κουβαλά μαζί του το παιδί και για να παίζει μαζί του όποτε θέλει. Επίσης, τα μικρά σκυλιά ΔΕΝ είναι τα καλύτερα για τα παιδιά. Δεν είναι ούτε τα χειρότερα βέβαια. Ένας μεγάλος σκύλος δεν πρόκειται να φάει τα παιδιά σου για δείπνο, ενώ ένας μικρός μπορεί να μην είναι η καλύτερη συντροφιά γι' αυτά. Αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας... Μιλήστε με τους ειδικούς στα καταφύγια - αυτοί ξέρουν τα σκυλιά τους και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.»

Mικροπράγματα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ