Οπαδός του "Δεν Πληρώνω" στα διόδια πρέπει να πληρώσει 21.787 ευρώ για 178 "δωρεάν" διελεύσεις

Οπαδός του "Δεν Πληρώνω" στα διόδια πρέπει να πληρώσει 21.787 ευρώ για 178 "δωρεάν" διελεύσεις Facebook Twitter
30

Η περίπτωση του απεγνωσμένου Γιώργου Θεοφάνου παρουσιάστηκε απόψε στο ΜΕΓΚΑ. Πρόκειται για έναν άνεργο συμβασιούχο αρχαιολόγο, ο οποίος υπήρξε ένθερμος οπαδός του κινήματος "Δεν Πληρώνω" και σήμερα καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για τις απλήρωτες διελεύσεις στην Εγνατία. Ο κος Θεοφάνου που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου πάντως απόψε ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τότε το κόμμα στήριζε το κίνημα "Δεν Πληρώνω", αλλά αυτό το έκανε μόνο όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

"Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν" αναφέρει και ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.

14 σχόλια που δεν έδειξαν ΚΑΘΟΛΟΥ κατανόηση για το δράμα του Γιώργου Θεοφάνους

Ελλάδα
30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM
Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Ήθελε να δικαιωθεί από την αριστερά επειδή δεν πλήρωνε διόδια τρία χρόνια. Γιατί με την αριστερά θα άλλαζαν οι νόμοι και ο κόσμος δεν θα πλήρωνε εισιτήρια, διόδια, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, φόρους, τρένα, αεροπλάνα, καράβια, νοσοκομεία, δεν θα πλήρωνε τίποτε, γιατί η αριστερά θα έφτιαχνε την χρηματομηχανή και όλα θα χρηματοδοτούνταν από αυτήν. Εντάξει, οι μεν είναι ανάλγητοι και βγάλαν στον δρόμο ένα σωρό ολιγοφρενείς για να υποστηρίξουν κάθε απιθανότητα. Όλα για την εξουσία. Αυτός τουλάχιστον είναι αυθεντικά ηλίθιος και λόγω ηλιθιότητας θα πρέπει να απαλλαγεί των προστίμων. Ας πληρώσει μόνο τα διόδια.
Και σήμερα είπε οδηγός λεωφορείου ότι αγωνίζονται για δημόσιες συγκοινωνίες, όχι για αυτές που κάνουν 1,40, ούτε 1,00 ευρώ. Προφανώς στο μυαλό κάποιων το δημόσιο ταυτίζεται με το τζάμπα. Το οποίο δεν κατανοούν ότι θα επιβαρύνει και αυτούς που δεν χρησιμοποιούν συγκοινωνίες. Το οποίο μάλλον δεν είναι και πολύ δίκαιο.