Πόσο χαζός είναι τελικά ο 50 Cent;

Πόσο χαζός είναι τελικά ο 50 Cent; Facebook Twitter
Σάντουιτς με λεφτά...
9

Το καλοκαίρι, ο ράπερ και ηθοποιός 50 Cent προσέφυγε στα δικαστήρια τον Ιούλιο ζητώντας να ενταχθεί στον νόμο περί χρεοκοπίας, μερικές μέρες αφότου το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει να πληρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια στην Lastonia Leviston. Ο 50 Cent είχε ανεβάσει στο ίντερνετ ένα βίντεο της Leviston να κάνει σεξ με τον τότε σύντροφό της. Δηλαδή είχε δημοσιεύσει το sex tape της ντροπιάζοντάς την, αλλά όταν έπρεπε να πληρώσει για την παρανομία του δήλωσε άφραγκος και κατέθεσε αίτημα για πτώχευση. 

Μέχρι εδώ τον θεωρούσα απλά απαράδεκτο. Από σήμερα όμως και ψωροπερήφανο βλάκα. Το δικαστήριο που εξετάζει το αίτημά του για πτώχευση, πρόσεξε ότι στα κοινωνικά δίκτυα ο 50 Cent μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με πακτωλούς χρημάτων, να ξεχειλίζουν απ' τα μπατζάκια του, ακόμη κι απ' το ψυγείο του. 

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 50 Cent (@50cent) στις

Μάλιστα σε μία απ' αυτές έχει σχηματίσει τη λέξη BROKE (άφραγκος) με εκατοντάδες χαρτονομίσματα. 

Man this lunch money,I gotta go to work I'm still up, no Sleep at all. NEW MUSIC this week,Off The KANAN tape. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 50 Cent (@50cent) στις

Δεν είναι πως δεν έχει λεφτά - φυσικά και έχει. Απ' τη μία όμως προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο, απ' την άλλη όμως δεν αντέχει οι φανς αλλά και οι εχθροί του να τον θεωρούν φτωχό, και στο ύφος της gangsta rap προσπαθεί να επιδείξει τον πλούτο του όσο περισσότερο μπορεί. 

Ok I found my legs, but I can't find nothing to watch on TV. Power season 3 on the way. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 50 Cent (@50cent) στις

Μου θύμισε πολύ κάτι Έλληνες που «χρεοκοπούσαν» και όλα τα χρέη τους διαγράφονταν, κι αφού απέλυαν όλους τους υπαλλήλους τους έτρεχαν να φωτογραφηθούν απ' τους παπαράτσι της Μυκόνου ζώντας, κλασικά, τη μεγάλη ζωή...

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ