Το πασάλειμμα συνεχίζεται - Η μανία του contouring δυστυχώς έφτασε στα πόδια και στις φλέβες

Το πασάλειμμα συνεχίζεται - Η μανία του contouring δυστυχώς έφτασε στα πόδια και στις φλέβες Facebook Twitter
9


Η Kourtney Κardashian είχε δηλώσει πως δεν βγαίνει από το σπίτι της το πρωί αν δεν κάνει contour στην μύτη και τα ζυγωματικά της. Η ακόμη διασημότερη Κim που το ανέδειξε είχε μάλιστα κάνει και επίδειξη για τα οφέλη που έχει αυτή η περίπλοκη εφαρμογή και παρότρυνε όλες τις θαυμάστριες της να το κάνουν. Και το έκαναν. Τhat was the beginning! 

Το πασάλειμμα συνεχίζεται - Η μανία του contouring δυστυχώς έφτασε στα πόδια και στις φλέβες Facebook Twitter

Το contouring είναι μια ειδική πρακτική με φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ που αν και οι μακιγιέρ την γνωρίζουν εδώ και χρόνια, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει μανία για πολλές γυναίκες. Χοντρικά σημαίνει να σκουραίνεις κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις τις ατέλειές τους και να φωτίζεις αυτά που θέλεις να αναδείξεις. Μπορεί να είναι απλό και να γίνει με 2-3 κινήσεις, αλλά μπορεί να γίνει και εξαιρετικά περίπλοκο.

Το πασάλειμμα συνεχίζεται - Η μανία του contouring δυστυχώς έφτασε στα πόδια και στις φλέβες Facebook Twitter

Τι πετυχαίνεις; Γωνίες και πιο λεπτό, τονισμένο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αν και αυτό ξεκίνησε από το πρόσωπο, σταδιακά άρχισε να κατεβαίνει και προς το λαιμό και τελικά εφαρμόστηκε και στο ντεκολτέ. Στο τέλος όμως, δεν έχει πια κανένα ακάλυπτο μέρος που να μην σηκώνει contouring - ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να μας πείσουν οι make up artists.

Σειρά λοιπόν έχουν τώρα τα πόδια!

Και το θέαμα είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά και περίεργο. Μοιάζει με βασανιστήριο.

Και επίσης ποια γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό μόνη της και ποια έχει το χρόνο;

Ξεβάφει; Μπορείς να ακουμπήσεις άνθρωπο φορώντας αυτό το πράγμα και αν σε πιάσει μια ψιχάλα τι γίνεται;

Και αν όλα τα παραπάνω λύνονται, στην τελική γιατί; Αξίζει τον κόπο;

Όλα αυτά είναι απορίες που γεννιούνται όταν κανείς δει τα βίντεο ...

Inspired by the Anatomy of the Human body book of my son???. Press ????? Using key products: @esteelauder bronzer @anastasiabeverlyhills cream kit @morphebrushes & @opvlashes brushes @maccosmetics fix + prep&prime #makeup #amazing #lipstick #beauty #contour #opvlashes #abhilluminator #promakeup #sexylegs #instamakeup #makeupMeri #Hudabeauty #makeupjunkie #Legs #beauty #happy #instagood #love #sexy #hot @maquiagemx @hudabeauty @hairmakeupdiary @makeupfanatic1 @styles.video @melformakeup @allmodernmakeup @liveglam.co @howto.makeup @dressyourface @blendwithtrend @universodamaquiagem_oficial @glamvids @videosfashions @brian_champagne @wakeupandmakeup @girlzart @makeupvideosonly @makeupcoach @maquillaje.paramujeres @laurag_143 @omghairmakeup @makeuptutorialsx0x @fashionarttut @fashionclimaxx2 @813fashion @hair.makeup.allure @makeup @makeupvideoss @makeup.val @styleartists @fashion_daily_uae @makeup_clips @1minutemakeup @mazarin_design @tutoriaisinspirations @tutoriaisinspirations @videosbeauty @diytop @womensbestbeauty @worthyofwomen.videos @body.artistry @mystical.makeovers @abs_at_home @home.abs @atualidadefeminina @thestylechick @fashion_lalo @itutorialguide @glamour_guide_ @lovetutorialsx @idiyguide @videosbeauty @makegirlz @ideiasparameninas @tutorialguides_ @diyvideosx @dailymakeup @alyakattan @monakattan

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Make-up by Meri ? (@makeupmeri) στις

 

Fake having bigger boobs @ashleybluedef do you guys remember when I did this? #hudabeauty

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Aλλά επειδή δεν θέλουμε να το χρεώνουμε μόνο στις γυναίκες...

Kαι αν όλο αυτό δεν σας φαίνεται εντελώς μάταιο, σκεφτείτε πως κάποιος διεκδικεί ήδη τα πρωτεία για το πρώτο contouring στις φλέβες...

How to contour your veins ?. I did it first ??. #MakeupByMario jk #VeinsOnFleek #WhatsNext

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mario Dedivanovic (@makeupbymario) στις

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ