Όταν η Έλενα Ακρίτα έδιωξε τον Κώστα Κόκλα επειδή ψηφίστηκε «ο πιο αδύναμος κρίκος»

Όταν η Έλενα Ακρίτα έδιωξε τον Κώστα Κόκλα επειδή ψηφίστηκε «ο πιο αδύναμος κρίκος» Facebook Twitter
3

Ο συμπαθής ηθοποιός Κώστας Κόκλας είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από εγχείρηση, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο. Και αντίθετα απ' ό,τι θα δείτε στο απόσπασμα του τηλεπαιχνιδιού, δεν είναι αδύναμος κρίκος αλλά παντοδύναμος, με γερή, ευτυχώς, καρδιά. Θα πάρει εξιτήριο μάλιστα την Πέμπτη. 

Το Mega απ' την άλλη δεν είναι και τόσο καλά, και τα πράγματα ίσως χειροτερέψουν. Θυμόμαστε τώρα μια ωραία στιγμή του: το τηλεπαιχνίδι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος που παρουσίαζε για μερικά χρόνια η Έλενα Ακρίτα απ' το 2001. 

Στο κλιπάκι που βλέπουμε, γνωστοί ηθοποιοί παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το έπαθλο ήταν έως και 5 εκατομμύρια δραχμές, και θα πήγαινε στο Χαμόγελο του Παιδιού. (Και τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και το Χαμόγελο του Παιδιού περνά δύσκολες μέρες σήμερα!)

Απαντούν οι Κώστας Κόκλας, Σοφία Φιλιππίδου, Μαρία Καβογιάννη, ο μακαρίτης Χρήστος Ευθυμίου, Ματθίδλη Μαγγίρα, Καίτη Κωνσταντίνου, Κάρμεν Ρουγγέρη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ