H Playmate που εξόργισε όλο το διαδίκτυο φωτογραφίζοντας και προσβάλλοντας μια γυναίκα στα αποδυτήρια

H Playmate που εξόργισε όλο το διαδίκτυο φωτογραφίζοντας και προσβάλλοντας μια γυναίκα στα αποδυτήρια Facebook Twitter
5

H Playmate που εξόργισε όλο το διαδίκτυο φωτογραφίζοντας και προσβάλλοντας μια γυναίκα στα αποδυτήρια Facebook Twitter
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Dani Mathers τραβήχτηκε μέσα από τη σάουνα του γυμναστηρίου

 

Η Dani Mathers στέφθηκε Playmate της χρονιάς το 2015. Και προφανώς, το γεγονός πως κέρδισε βραβείο απλώς και μόνο επειδή είναι όμορφη και σέξι, ήταν και που -κατά τη γνώμη της- της έδωσε την δικαιοδοσία να αποφασίζει ποιος αξίζει ιδιωτικότητα σε ένα γυμναστήριο και ποιος μπορεί να γίνεται αντικείμενο χλευασμού επειδή δεν έχει σώμα σαν το δικό της.

 

Η Mathers ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Snapchat από μια γυμνή γυναίκα να κάνει μπάνιο στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου που πηγαίνει με άκρως κοροϊδευτική διάθεση, αλλά η θυμωμένη υποδοχή που της επιφύλαξαν εκατοντάδες χρήστες των social media για αυτήν της την κίνηση όχι απλώς την έβαλε στη θέση της αλλά την έβγαλε κι από εκείνη της Playmate. Λίγη ώρα μετά, απολύθηκε από τη δουλειά της και το γυμναστήριο στο οποίο έγινε το περιστατικό την κήρυξε ανεπιθύμητη από όλα του τα παραρτήματα. Επιπλέον την κατήγγειλε και στην αστυνομία. 

Αυτή τη στιγμή οι λογαριασμοί της σε Twitter και Instagram φαίνεται να έχουν διαγραφεί και η ίδια δεν απαντά σε αιτήματα για σχόλιο που της κάνουν τα μμε. Το TMZ μετέδωσε πως μετά το περιστατικό την έδιωξαν από το συγκεκριμένο γυμναστήριο και πως έχασε και την δουλειά που είχε σαν ραδιοφωνική παραγωγός σε έναν σταθμό του Λος Άντζελες.

 

H απόπειρα απολογίας που δεν κατάφερε να πείσει και απλά το κάνει χειρότερο μια και δεν παραδέχεται το ηθικό λάθος, αλλά το τεχνικό"Ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι σήμερα δημοσίευσα στο Snapchat μια φωτογραφία κατά λάθος, δίχως να το εννοώ και πως αυτό ήταν λάθος. Έχω επιλέξει να κάνω αυτό που κάνω για να ζω, επειδή αγαπώ το γυναικείο σώμα και ξέρω ότι ο χλευασμός του είναι λάθος και εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε για χρήση σε προσωπική συνομιλία με μια φίλη, και καθώς είμαι νέα στο Snapchat, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δημοσιεύτηκε και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος."

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

Πολιτισμός / Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

«Ήταν σαν να παρακολουθούσα ένα τρένο να εκτροχιάζεται μέρα με τη μέρα», δήλωσαν συνεργάτες του Κόπολα για την ταινία το σενάριο της οποίας γράφτηκε 300 φορές
NEWSROOM