H Βούλα Παπαχρήστου απαντά στους επικριτές της

H Βούλα Παπαχρήστου απαντά στους επικριτές της Facebook Twitter
23

Τη δική της απάντηση σε όσους της επιτίθενται ή επιχειρούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες της, όπως λέει, επιχειρεί να δώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης στο τριπλούν γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε στο Instagram:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους (και είστε πάρα πολλοί) για την αγάπη σας που με βοήθησε να έχω μια εξαιρετική χρονιά. Δυο μετάλλια στο Παγκόσμιο Κλειστού και τους Πανευρωπαϊκούς, τελικός και 8η θέση στην Ολυμπιάδα. Αγωνίζομαι για την Ελλάδα, για την οικογένειά μου, για όσους αγαπώ και με αγαπούν. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα και με περισσότερη πίστη.

Υ.Γ.: Για τους λίγους που είτε προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθειά μου, είτε μου επιτίθενται για μια κακή στιγμή πριν χρόνια, μην περιμένετε σχόλια. Απαντώ με τη στάση μου, με τη ζωή μου, με την προσπάθειά μου μέσα και έξω από τα στάδια»

H Βούλα Παπαχρήστου απαντά στους επικριτές της Facebook Twitter
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ