Όλοι μιλάνε (και γελάνε) για την Αυλωνίτου που είπε πως όσοι ψήφισαν Ναι στο Δημοψήφισμα ήθελαν GREXIT

Όλοι μιλάνε (και γελάνε) για την Αυλωνίτου που είπε πως όσοι ψήφισαν Ναι στο Δημοψήφισμα ήθελαν GREXIT Facebook Twitter
Η κα Αυλωνίτη προσπάθησε να ξαναγράψει την ιστορία, επιμένοντας να διχάζει τον κόσμο, ένα χρόνο μετά...
4

Στην πρωινή της εμφάνιση στο ΣΚΑΪ, η πρώην κολυμβήτρια και νυν μαχητική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μας πληροφόρησε πως όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα στην πραγματικότητα ψήφισαν Grexit, γιατί εκεί μας οδηγούσε το σχέδιο Γιούνκερ. (Προφανώς αυτοί που ψήφισαν το ΟΧΙ που οδήγησε σε ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο ήταν οι πραγματικοί Μενουμευρωπαίοι...!)

Οι υπόλοιποι γέλασαν με την καρδιά τους, και θα μπορούσαμε να πούμε πως η κα Αυλωνίτου εννοούσε απλώς ότι οι ΝΑΙ εν αγνοία τους ψήφιζαν Grexit. Όταν όμως παίρνει το λόγο ο δίπλα της -ούτε το όνομά του δε θέλω να πω- και λέει πως «μας λέτε ότι οι ΝΑΙ ήθελαν Grexit», αυτή όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά λέει «πράγματι». 

Ξεκινά μετά το 14:40, και συνεχίζεται μέχρι και που λέει «Πράγματι» στο αν οι ΝΑΙ ήθελαν Grexit.

Δεν ήμουν Ελλάδα και δεν ψήφισα, αν είχα ψηφίσει πάντως ΝΑΙ θα ήταν επειδή σίγουρα δεν θα ήθελα Grexit, ενώ αν είχα ψηφίσει ΟΧΙ πιθανόν δεν θα ήθελα Grexit αλλά δεν αποκλείεται και να ήθελα

Το ξαναγράψιμο της ιστορίας με την Αυλωνίτεια Λογική -που επιμένει να διχάζει τον κόσμο, ένα χρόνο μετά!- δεν έμεινε ασχολίαστο απ' όσους το παρακολούθησαν. Nα μερικά tweets...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ