Ο Λεβέντης απαντά στα σχόλια για την παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού

Ο Λεβέντης απαντά στα σχόλια για την παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού Facebook Twitter
2

Απάντηση στα σχόλια για την παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δίνει με ανακοίνωση του κόμματός του ο Βασίλης Λεβέντης.


Η Ένωση Κεντρώων,  υποστηρίζει ότι η παρουσία του κ. Λεβέντη στην ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ «έγινε στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στη πολιτική ζωή η Ένωση Κεντρώων».

«Όσοι σπεύσουν να δώσουν άλλες ερμηνείες στην παρουσία αυτή θα απογοητευτούν άλλη μια φορά. Εμείς είμαστε Κεντρώοι και Κεντρώοι θα μείνουμε μέχρι τέλους. Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Χθες ο Βασίλης Λεβέντης είχε θερμή χειραψία με  τον Πρωθυπουργό στο «Βελίδειο», οπότε και ο κ. Τσίπρας τον ευχαρίστησε για την παρουσία του. «Προάγουμε νέο ήθος», ήταν η απάντηση του Προέδρου της Ε.Κ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM