Ισόβια για το γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου

Ισόβια για το γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου Facebook Twitter
9

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας στον γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου Γιάννη Καστάνη για απάτη κατά του Δημοσίου.

O Kαστάνης υπηρετούσε επί 13 χρόνια στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου διορίστηκε το 2000.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γ. Καστάνης είχε εργαστεί σαν σερβιτόρος σε φαστφουντάδικα και ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική.

Μετά από λίγα χρόνια πήγε στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια κατέθεσε πλαστά έγγραφα και κατάφερε να αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα.

Με πλαστά έγγραφα πήρε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Νομού Αργολίδας και ξεκίνησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Λίγα χρόνια μετά πήρε τον τίτλο του ειδικευόμενου γενικού ιατρού και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Σκύρου.

Η απάτη άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία πολίτη στο υπουργείο Υγείας και διαπιστώθηκε ότι παρότι παρουσίαζε έγγραφα και πτυχία από το πανεπιστήμιο της Ρώμης, γιατρός με αυτό το όνομα δεν υπήρχε στα αρχεία του πανεπιστημίου.

Ο «γιατρός» έκανε μάλιστα, σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr και προκλητική ζωή κυκλοφορώντας με Φεράρι ενώ διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM