Ο Βύρων Πολύδωρας προτείνεται από την κυβέρνηση για πρόεδρος του ΕΣΡ

Ο Βύρων Πολύδωρας προτείνεται από την κυβέρνηση για πρόεδρος του ΕΣΡ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
23

Στον Βύρωνα Πολύδωρα πρότεινε η κυβέρνηση να αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο Β. Πολύδωρας δήλωσε ότι η πρόταση που του έγινε είναι τιμητική, αλλά και ευθύνης και χαρακτήρισε την κατάσταση στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ ως «βραχυκύκλωμα». Τόνισε πως «δεν πάει άλλο με το αδιέξοδο» , λέγοντας ότι θα έχει επικοινωνία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επισήμανε πως καίριο σημείο αποτελεί η άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα. Στόχος μου είναι «να συμβάλω στην θεσμική και νομική εξομάλυνση» του ζητήματος με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα, είδα διάθεση συναίνεσης» δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αναφορές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε «επικοινωνιακά παιχνίδια».

Η υποψηφιότητα Πολύδωρα αναμένεται να κατατεθεί από την κυβέρνηση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, όπου και θα συζητηθεί η σύσταση του ΕΣΡ.

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ