Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι καλύτερος όταν μιλάει σοβαρά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι καλύτερος όταν μιλάει σοβαρά Facebook Twitter
5

Σε άλλους αρέσει όταν κάνει πλάκα. Εμένα όταν αφήνει στην άκρη την περσόνα "Φώτης" που αναγκαστικά βλέπουμε συνήθως στις δικές του εκπομπές με την Μαρία Μπακοδήμου (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ψεύτικη εκείνη η πλευρά του χαρακτήρα του). 

Πολλοί παρουσιαστές χιουμοριστικών εκπομπών όταν πρέπει να μιλήσουν για σοβαρά θέματα το κάνουν επιστρατεύοντας το χιούμορ τους, αυτοσαρκαζόμενοι, με πικάντικα υπονοούμενα και αστεία γλώσσα.

Ο κ. Σεργουλόπουλος το απέφυγε αυτό και όταν πρωτοαναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό, και όταν συνομίλησε με τον Λιάγκα που τον είχε προσβάλλει, αλλά και όταν, πρόσφατα σε βραδινή εκπομπή μίλησε για δύο σοβαρά ζητήματα - τον καρκίνο και το προσφυγικό.

Χωρίς να προσπαθεί να είναι "γούτσου γούτσου" με χαριτωμένα αστειάκια για να τον συμπαθήσουν ή για να τον συγχωρήσουν όσοι διαφωνούν μαζί του, μίλησε ξεκάθαρα και γενναία.

Κυρίως, μίλησε σοβαρά. 

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ