Καμίνης και Γαληνός υποψήφιοι για "Δήμαρχοι του Κόσμου"

Καμίνης και Γαληνός υποψήφιοι για "Δήμαρχοι του Κόσμου" Facebook Twitter
1

Δύο Έλληνες δήμαρχοι βρίσκονται στη λίστα των 15 δημάρχων παγκοσμίως που επελέγησαν από το City Mayors Foundation, ένα διεθνές think tank που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για να διεκδικήσουν φέτος το βραβείο «Δήμαρχος του Κόσμου». 

Σύμφωνα με τα Νέα, πρόκειται για βραβείο το οποίο απονέμεται κάθε δύο χρόνια στον καλύτερο δήμαρχο του κόσμου και φέτος ανάμεσα στους διεκδικητές είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αλλά και ο Δήμαρχος της Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Οι δύο Έλληνες δήμαρχο βρίσκονται στη λίστα επειδή φέτος το βραβείο έχει ως θέμα το Προσφυγικό και όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από πόλεις που έχουν υποδεχτεί πρόσφυγες.

Όσοι θέλουν να ψηφίσουν Καμίνη μπορούν να το κάνουν στέλνοντας μέιλ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στο [email protected], και βάζοντας “Athens, Kaminis" στο θέμα του e-mail. Όσοι θέλουν να ψηφίσουν τον δήμαρχο Λέσβου γράφουν "Lesbos, Galinos" στο θέμα του e-mail και επίσης αιτιολογούν με ένα μικρό κείμενο την ψήφο τους.     
 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM