H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι

H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι Facebook Twitter
5

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές είναι πλέον οριστική και τα συναισθήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη ανάμικτα και αντιφατικά- από τεράστια χαρά μέχρι βαθιά απογοήτευση. Όπως ήταν φυσικό, τα social media έχουν κατακλυστεί από το πρωί με μηνύματα για τον 45ο -πλέον- πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και οι διάσημοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον «χορό» των αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πολλοί ήταν οι σταρ που δήλωσαν δημοσίως τις προτιμήσεις τους για τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο, ενώ στην περίπτωση της Χίλαρι Κλίντον η καμπάνια στηρίχθηκε προς το τέλος της σε μεγάλο βαθμό στους celebrities που εμφανίζονταν μαζί της στις προεκλογικές ομιλίες- από την Lady Gaga μέχρι την Beyonce και τον Jay Z. Κάποιοι δε, όπως η Cher, o Bryan Cranston της σειράς «Breaking Bad», η κωμικός Amy Schumer και η Barbra Streisand είχαν δηλώσει μάλιστα πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ θα μεταναστεύσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Lady Gaga, που προεκλογικά είχε εκφράσει δημοσίων την στήριξή της στην Χίλαρι, να κλαίει μέσα στον αυτοκίνητό της μετά την είδηση του αποτελέσματος.

Την ίδια ώρα, περίπου στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αντιδράσεις άλλων διασήμων που μέσω μηνυμάτων σε Instagram και Twitter εκφράζουν από απορία και απογοήτευση μέχρι μίσος και απελπισία. 

A New Fire Is Lit ? We Never Give Up. ?We Never Give In' ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Goodnight.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης moby XⓋX (@moby) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM
Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Η φράση «ανοιχτά γκέι» χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά την τελευταία δεκαετία, συνήθως σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης για να χαρακτηρίσει ένα άτομο που έχει δηλώσει δημόσια ότι ανήκει στην ομπρέλα της LGBTQ+ κοινότητας
NEWSROOM