Μια παχύσαρκη γυναίκα που «κανιβαλίζεται» επί χρόνια στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία, αποφασίζει να απαντήσει

Μια παχύσαρκη γυναίκα που «κανιβαλίζεται» επί χρόνια στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία, αποφασίζει να απαντήσει Facebook Twitter
23

H Jennifer Knapp Wilkinson είναι μια αμερικανίδα με προβλήματα παχυσαρκίας,  που ανακάλυψε πριν από καιρό, ότι εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής της είχε γίνει αντικείμενο bullying στο διαδίκτυο. Η Jennifer αποφάσισε τώρα ότι πρέπει να απαντήσει σε όλους όσοι την χλεύασαν με αφορμή την πτώση της από το αμαξίδιο της, τη στιγμή που ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ.

Η ιστορία ξεκίνησε, σύμφωνα με το rtl.be, από τα καταστήματα Wal-Mart, όπου η Τζένιφερ είχε την πτώση. Την ώρα που πήγαινε να πάρει μια σόδα από το ράφι, έπεσε. Αργότερα κατάλαβε ότι η λάμψη που αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή ήταν από φωτογραφική μηχανή. Όπως είπε, κάποιος αντί να τρέξει να τη βοηθήσει, την φωτογράφισε με σκοπό να τη χλευάσει στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ σκληρά και υποτιμητικά, με αφορμή τη σωματική της διάπλαση και την παχυσαρκία της. Κάποιοι έγραψαν ότι ήταν πολύ τεμπέλα για να σηκωθεί και πως καλά έπαθε που έπεσε.

Η Jennifer, μητέρα δυο παιδιών, συγκλονίστηκε όταν ανακάλυψε τι συνέβαινε στο διαδίκτυο με το ατύχημά της και τελικά μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα υπομονής αποφάσισε να απαντήσει.

Πριν από μία εβδομάδα δημοσίευσε στο σάιτ indy100.com την απάντηση της με τίτλο «Εγώ είμαι η γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία και να τι συμβαίνει».

Όπως γράφει, υποφέρει από μία κατάσταση που ονομάζεται σπονδυλολίσθηση. Ένα από τα οστά της σπονδυλικής της στήλης έχει φύγει από τη θέση του. Είναι επίσης παχύσαρκη, μια κατάσταση που είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής πάθησης με την οποία παλεύει. Στη συνέχεια εξηγεί ότι σε μερικούς ανθρώπους αυτή η πάθηση στον σπόνδυλο δεν έχει καμία επίδραση, όμως εκείνη υποφέρει φριχτά. «Όταν στέκομαι, τα πόδια μου μουδιάζουν γίνομαι αδύναμη. Πέφτω συχνά εξαιτίας αυτής της ασθένειας», αναφέρει.

Μια παχύσαρκη γυναίκα που «κανιβαλίζεται» επί χρόνια στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία, αποφασίζει να απαντήσει Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ίδια, η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2011 ή το 2012. Ήταν η εποχή που είχε χάσει το ηθικό της εξαιτίας της ασθένειας της. Θυμάται ακόμη πολύ καλά την άτυχη στιγμή, όταν προσπάθησε να πιάσει μια σόδα για τον σύζυγό της και άκουσε τα γέλια κοριτσιών πίσω από την πλάτη της μόλις έπεσε. "Συνήθιζα να ακούω ανθρώπους να γελάνε μαζί μου και να κάνουν κακά σχόλια. Αλλά δεν περίμενα να πάρει κάποιος μια φωτογραφία και να με γελοιοποιήσει στο Διαδίκτυο», σημειώνει.  

Μερικούς μήνες μετά την πτώση, ανακάλυψε την περίφημη φωτογραφία σε ένα σάιτ διασκέδασης των εργαζομένων της  Wal-Mart και σε άλλους χώρους, και συνειδητοποίησε ότι όσα έλεγαν ήταν τελείως λανθασμένα. "Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι χαρούμενη είναι  που δεν φαίνεται το πρόσωπό μου» , αναφέρει η Jennifer και τονίζει ότι αυτοί που την χλευάζουν δεν ξέρουν τίποτα για τις μάχες που πρέπει να φέρουν εις πέρας καθημερινά άνθρωποι σαν κι αυτή.

Επισημαίνει, ότι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι καλό να διασκεδάζουν χλευάζοντας άτομα με ειδικές ανάγκες ή οποιονδήποτε. «Την επόμενη φορά που θα δείτε φωτογραφίες που κοροϊδεύουν ανθρώπους, να θυμάστε ότι δεν ξέρετε τίποτα για αυτούς τους ανθρώπους ή τις μάχες που πρέπει δώσουν κάθε μέρα», καταλήγει η Jennifer που αποφάσισε να δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες για να πείσει τους «κανίβαλους» του διαδικτύου για την πάθησή της.

Μια παχύσαρκη γυναίκα που «κανιβαλίζεται» επί χρόνια στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία, αποφασίζει να απαντήσει Facebook Twitter
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM
«Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Διεθνή / «Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus Games - Θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον μικρότερο γιο του;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM