Το Galaxy S8 θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung

Το Galaxy S8 θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung Facebook Twitter
1

Μια σειρά ελεγχόμενων διαρροών από πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του τεχνολογικού κολοσσού και ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μία σειρά μεγάλων αλλαγών στο επόμενο μοντέλο της Samsung, το πολυαναμενόμενο Galaxy S8.

Μέχρι στιγμής και με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το νέο μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, τεχνολογία απεικόνισης 4Κ, αλλά δεν θα διαθέτει θύρα για ακουστικά. (σ.σ. οι χρήστες θα μπορούν να ακούν μουσική μέσα από την USB Τype - C θύρα).

Ωστόσο, δημοσίευμα του «Bloomberg» υποστηρίζει ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα είναι πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα μοντέλα.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο, το Galaxy S8 δεν θα διαθέτει home button, ενώ η οθόνη του θα καλύπτει ολόκληρη τη μπροστινή επιφάνεια. Κάτι που σημαίνει, πως το home button πιθανότατα θα αντικατασταθεί με ένα εικονικό κουμπί που θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη OLED.

Το δημοσίευμα δεν περιέχει άλλες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου, εντούτοις αναφέρει ως πιθανή περίοδο κυκλοφορίας το Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2017, πιθανότατα εξαιτίας των δυσκολότερων τεστ αξιολόγησης που έχει υιοθετήσει η Samsung προκειμένου να αποφύγει ένα ακόμη φιάσκο σαν αυτό του Note7.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM