«Όχι» στον Τραμπ και από την Σελίν Ντιόν

«Όχι» στον Τραμπ και από την Σελίν Ντιόν Facebook Twitter
2

Οι απορρίψεις καλλιτεχνών για συμμετοχή στην ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ συνεχίζονται και όσο αυτό παίρνει όλο και πιο μεγάλη δημοσιότητα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι μάλλον να υπάρξει κάποιο μεγάλο όνομα που θα δεχτεί να τραγουδήσει εκείνη την ημέρα.

Η μόνη που έχει δεχτεί για την ώρα είναι η Jackie Evancho, κάτι που κάνει το επιτελείο του Nτόναλντ Τραμπ να συνεχίζει τις επαφές με καλλιτέχνες για να βρεθεί το μεγάλο όνομα. Η τελευταία πρόταση που έγινε ήταν στην Σελίν Ντιόν. Ωστόσο και εδώ ο Τραμπ εισέπραξε ένα μεγάλο όχι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ξένα μίντια, η ομάδα του Τραμπ προσπάθησε να πείσει την τραγουδίστρια βάζοντας μπροστά στην διαπραγμάτευση τον Steve Wynn, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και καζίνο στο Λας Βέγκας. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να διαβεβαίωνε πως θα τα καταφέρει, αλλά αποδεικνύεται  πως απέτυχε καθώς η Ντιόν ήταν κατηγορηματική.

Στη συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση στον διάσημο τραγουδιστή Γκαρθ Μπρουκς ο οποίος έχει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με ένα ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Wynn, αλλά και εδώ δεν υπήρξε θετική απάντηση.

 «Συνολικά, η ορκωμοσία θα είναι συναρπαστική και θα θυμίζει γιορτή της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες την κατάλληλη στιγμή», επιμένει να λέει πάντως ο Boris Epshteyn, διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ, ο οποίος ισχυρίζεται πως υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θέλουν να τραγουδήσουν εκείνη τη μεγάλη μέρα.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ