Η Κιμ Καρντάσιαν λύνει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι

Η Κιμ Καρντάσιαν λύνει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι Facebook Twitter
2

Όχι μόνο δεν θα ακυρωθεί η προβολή του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», όπως ήθελε να συμβαίνει η έντονη φημολογία που ακολούθησε μετά το περιστατικό της ένοπλης ληστείας που δέχθηκε η Κιμ Καρντάσιαν πριν μερικούς μήνες ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, αλλά το σόου επιστρέφει δριμύτερο με την διάσημη σταρ να μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα για την τραυματική εμπειρία της. 

Όπως φαίνεται σε σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το E! Network, το ριάλιτι επιστρέφει τον Μάιο και στην πρώτη εκπομπή θα εμφανιστεί η Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τα όσα έζησε όταν τον περασμένο Οκτώβριο ένοπλοι εισέβαλαν σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία που διέμενε στο Παρίσι και αφαίρεσαν ένα μεγάλο κουτί με ακριβά κοσμήματα αξίας 6 εκατ. ευρώ αλλά και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Στο 30 δευτερολέπτων promo βίντεο, η Κιμ εμφανίζεται άβαφη να συνομιλεί με τις αδερφές της Khloé and Kourtney και αφηγείται τα όσα τρομακτικά έζησε όταν συνέβη η ληστεία. «Θα με πυροβολούσαν στην πλάτη» λέει σχετικά με την επίθεση, στην οποία ήταν δεμένη, φιμωμένη και υπό την απειλή όπλου ενώ άντρες με μάσκες έκλεβαν τα κοσμήματά της. «Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Αναστατώνομαι μόνο που το σκέφτομαι» ακούγεται να λέει, στο σύντομο βίντεο.

Το βίντεο δείχνει επίσης την αντίδρασή της σε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα είναι το άκουσμα της είδησης πως ο σύζυγός της Kanye West μεταφέρθηκε στην κλινική UCLA Medical Center αφού πρώτα είχε ακυρώσει την περιοδεία του «Saint Pablo». «Μην με τρομάζετε σας παρακαλώ. Τι συμβαίνει;» ακούγεται να λέει η Κιμ, προσθέτοντας: «Νομίζω πως πραγματικά με χρειάζεται και πρέπει να πάω σπίτι».

Το βιντεάκι τελειώνει με την Κιμ να λέει: «Είμαστε τόσο κοντά. Νιώθουμε ο ένας τον πόνο του άλλου».

Δείτε σχετικό βίντεο της εκπομπής που έδωσε στη δημοσιότητα το E! Network: 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που γίνεται 30 ετών

Πολιτισμός / Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αναδεικνύει τις απίστευτες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος

Ένα φεστιβάλ ανήσυχο, νεανικό και ώριμο που μεταμορφώνει την Καλαμάτα, προτείνει αναγνωρισμένους και νέους δημιουργούς του σύγχρονου χορού και στηρίζει την ελεύθερη έκφραση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Φανταστικοί φίλοι, Φρόιντ και αθηναϊκές ερωτικές αναζητήσεις από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φανταστικοί φίλοι, Φρόιντ και αθηναϊκές ερωτικές αναζητήσεις από αύριο στους κινηματογράφους

Το «IF» του Τζον Κραζίνσκι, το «Freud’s Last Session» με τον Άντονι Χόπκινς και το «Medium» της Χριστίνας Ιωακειμίδη ξεχωρίζουν από τις νέες κυκλοφορίες αυτής της Πέμπτης.
NEWSROOM
Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία
NEWSROOM
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM