Oχι Friends with benefits. Μόνο benefits*

Oχι Friends with benefits. Μόνο benefits* Facebook Twitter
3

Τι φάση η νέα μόδα στις σχέσεις "δεν βάζουμε ταμπέλες"; Αν θυμάμαι καλά η έλξη,τα αισθήματα και η αγάπη δεν είναι κουτιά να τους βάζεις ταμπέλες.

Κάπως έτσι λοιπόν, το ότι βρίσκεσαι με τον άλλο επάνω στις καύλες σας και όταν νιώθεις horny, έγινε μόδα. Δεν μπορείς να πεις ότι είστε Friends with benefits γιατί δεν είστε friends. Δεν είναι σχέση γιατί απλά στέλνετε μηνύματα μόνο όταν έχετε ορέξεις και βρίσκεστε για σαρκική ηδονή. Ναι, νταξ μιλήσετε για 2 λεπτά να πείτε ένα 'πώς πήγε η σχολή;', 'τι νέα;', λίγο πριν πιάσετε δουλειά. Βλεπεις έτσι είναι η μόδα.

Κάποια στιγμή αυτά τα 2 λεπτά που μιλάτε, θα προτιμούσες να ήταν 2 ώρες, όσο διαρκεί και η ταινία δηλαδή. Απλά δηλαδή να αράξετε κάτω από τα σκεπάσματα, να δείτε ταινία και να πείτε τα νέα σας. Όμως βλέπεις η
μόδα προστάζει να μην υπάρχει τίποτα από αυτά. Σεξ και μόνο σεξ. Ναι, νταξ μερικές φορές προκαταρτικά και μόνο προκαταρτικά.

Άραγε που πήγαν τα αισθήματα; Τα δώσαμε όλα φαίνεται εκεί που δεν έπρεπε, και στερέψαμε. Τώρα ζητάμε μόνο καλοπέραση. Βλέπεις μάλλον οι άνθρωποι δεν νιώθουν άξιοι για σχέση. Δεν νιώθουν ότι θέλουμε κάτι
παραπάνω από τον άλλο. Γενικά, δεν νιώθουμε... με νιώθεις;

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ