Τα χειρότερα αποσπάσματα απ' τη συνέντευξη Σώρρα στον Σρόιτερ, και μερικές σκέψεις για το θέαμα...

14

Αυτός που ανέβασε το βίντεο τού έχει βάλει τίτλο «Υπόσχομαι ότι θα κλάψετε από τα γέλια άμα το δείτε!». Προσωπικά δε γέλασα, κι αν έκλαιγα θα ήταν απ' τα νεύρα μου, αλλά το γέλιο είναι έτσι κι αλλιώς υποκειμενική υπόθεση. 

Εν μέσω συνεχών αποκαλύψεων και δικαστικών ζητημάτων, ο μάλλον απαξιωμένος κ. Σώρρας βγήκε στην τηλεόραση πιο άγριος και τσαμπουκαλεμένος από ποτέ. 

Το θέαμα της συνέντευξης είναι ταυτόχρονα απωθητικό αλλά και εθιστικό - ειδικά γύρω στο 3:50 δίνονται ρέστα. Αναρωτιέται κανείς αν αξίζει ο τηλεοπτικός χρόνος να χαραμίζεται για τέτοιες συνεντεύξεις που θυμίζουν παλιά ριάλιτι της Σίας Λιαροπούλου και του Αντρέα Μικρούτσικου, όμως μετά θυμάσαι ότι χιλιάδες άνθρωποι σ' όλη την Ελλάδα έχουν δώσει χρήματα στο Σώρρα -απ' το υστέρημά τους πολλοί!- επειδή πιστεύουν πως θα τους πληρώσει την εφορία, θα τους ξεχρεώσει κτλ. 

Το ζήτημα Σώρρα θα ήταν για γέλια μόνο εάν δεν εμπλέκονταν φτωχοί, εύπιστοι άνθρωποι που πόνταραν ακόμα και τα ψίχουλα που τους είχαν απομείνει στον Σωτήρα με τα τρισεκατομμύρια. Και μόνο αν δεν υπήρχε περίπτωση δεκάδες χιλιάδες άλλοι να το πράξουν αύριο ή στα επόμενα χρόνια. 

Απ' αυτήν την άποψη, τέτοιες συνεντεύξεις, κι ας θυμίζουν τις χειρότερες εποχές της '90ς ελληνικής τηλεόρασης, είναι χρήσιμες και διαφωτιστικές. Ένας δημοσιογράφος -επιτέλους- αποφάσισε να πιέσει τον άνδρα που μέχρι τώρα εμφανιζόταν στην τηλεόραση (δείτε για παράδειγμα το χαβαλετζίδικο ντουέτο του με τον Θέμο Αναστασιάδη) ως ένα άκακο και γενναιόδωρο παράδειγμα προς μίμηση.

Και με τη λίγη πίεση, ο κ. Σώρρας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. 

Mικροπράγματα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ