Άντρες του ΕΚΑΒ έσωσαν τραυματισμένο άλογο στο κέντρο της Αθήνας μετά από σύγκρουση με ταξί

Άντρες του ΕΚΑΒ έσωσαν τραυματισμένο άλογο στο κέντρο της Αθήνας μετά από σύγκρουση με ταξί Facebook Twitter
5

Σοκ προκάλεσε στους περαστικούς το τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμαλίας.

Άμαξα με δύο άλογα που περνούσε έξω από το Ζάππειο συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο ταξί. Το ένα από τα δύο άλογα τραυματίστηκε βαριά στο πόδι του και είχε σοβαρή αιμορραγία σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες από το περιστατικό που κατέγραψε το policnews.gr.

Άντρες του ΕΚΑΒ έσωσαν τραυματισμένο άλογο στο κέντρο της Αθήνας μετά από σύγκρουση με ταξί Facebook Twitter

Ωστόσο διερχόμενη μηχανοκίνητη ομάδα του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ (Μ17 – Μ22) επενέβη άμεσα για να σταματήσει την αιμορραγία και να σώσει το βαριά τραυματισμένο άλογο.

Δυο διασώστες τους ΕΚΑΒ περιποιήθηκαν το τραύμα του αλόγου σταματώντας άμεσα την ακατάσχετη αιμορραγία που θα μπορούμε να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση με ειδικά διαμορφωμένη νταλίκα το τραυματισμένο άλογο μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ιπποδρόμου.

Με πληροφορίες από Policenews

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM