Βραζιλία: Πυροβόλησαν Βρετανίδα τουρίστρια μπροστά στα παιδιά της επειδή μπήκε κατά λάθος σε φαβέλα

Βραζιλία: Πυροβόλησαν Βρετανίδα τουρίστρια μπροστά στα παιδιά της επειδή μπήκε κατά λάθος σε φαβέλα Facebook Twitter
5

 

Μια λάθος στροφή στο δρόμο παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε μια μητέρα τριών παιδιών που πυροβολήθηκε στο Ρίο. Ομάδα κακοποιών δεν δίστασε να ανοίξει πυρ ενάντια στην άτυχη βρετανίδα τουρίστρια μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της. 

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε μια φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο στην οποία η οικογένεια από την Βρετανία, που έκανε διακοπές στη Βραζιλία, βρέθηκε από λάθος καθώς «χάθηκε στη μετάφραση».

Η βρετανίδα τουρίστρια, Eloise Dixon, και ο σύζυγός της μαζί με τα τρία τους παιδιά είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο στη Βραζιλία για τις μετακινήσεις τους και ζήτησαν οδηγίες από έναν κάτοικο κοντά στο παραθαλάσσιο θέρετρο, Angra dos Reis προκειμένου να αγοράσουν νερό.

Βραζιλία: Πυροβόλησαν Βρετανίδα τουρίστρια μπροστά στα παιδιά της επειδή μπήκε κατά λάθος σε φαβέλα Facebook Twitter

Ωστόσο, δεν κατάλαβαν σωστά τόσο οι ίδιοι όσο και ο άνθρωπος που τους έδωσε τις οδηγίες και τελικά η οικογένεια βρέθηκε τυχαία μέσα σε μια παραγκούπολη, στην κακόφημη περιοχή Holy Water.

Εκεί μια συμμορία τους σταμάτησε και τους απείλησε ότι αν δεν φύγουν θα τους πυροβολήσουν. Οι τουρίστες δεν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε και στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τους κακοποιούς ένας από αυτούς πυροβόλησε τελικά την 42χρονη μητέρα δύο φορές στην κοιλιά.

Βραζιλία: Πυροβόλησαν Βρετανίδα τουρίστρια μπροστά στα παιδιά της επειδή μπήκε κατά λάθος σε φαβέλα Facebook Twitter

Τόσο ο άντρας της όσο και τα παιδιά της έγιναν μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού. Ευτυχώς η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση έπειτα από επέμβαση που τις έκαναν οι γιατροί. Από το νοσοκομείο έγινε γνωστό ότι η Eloise Dixon ήταν πολύ τυχερή και οι σφαίρες δεν πείραξαν ζωτικά όργανα.

Έπειτα από το συμβάν οι τοπικές αρχές εφιστούν την προσοχή στους τουρίστες και στην χρήση GPS στο Ρίο καθώς και πριν δύο χρόνια είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία στις 7 Ιουνίου: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Ουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Ο 33χρονος Χιου Γκρόσβενορ είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 40 ετών και νονός του πρίγκιπα Άρτσι - Θα είναι καλεσμένος στο γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM