Πετρούπολη: Η μητέρα της 18χρονης, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, καταθέτει μήνυση εναντίον του

Πετρούπολη: Η μητέρα της 18χρονης, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, καταθέτει μήνυση εναντίον του Facebook Twitter
1

Εναντίον του συζύγου της θα κινηθεί η μητέρα της 18χρονης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Σήμερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 55χρονο που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες. 

Η 18χρονη έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Κυριακής, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσειου Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή η μητέρα της η οποία λίγες ώρες μετά το θάνατο του κοριτσιού της, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του 55χρονου που κατηγορείται ότι την στραγγάλισε. 

«Ως συνήγορος της μητέρας της νεαρής κοπέλας η οποία βρήκε άδικα τον τραγικό θάνατο απ' τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έχω την εντολή να κινηθώ νομικά εναντίον του δράστη για λογαριασμό της μητέρας και να δηλώσω παράσταση πολιτικής αγωγής για τα ποινικά αδικήματα που τέλεσε εις βάρος του αδικοχαμένου κοριτσιού», τονίζει σε δηλώσεις στον ΑΝΤ1, η συνήγορος της μητέρας.

Υπενθυμίζεται πως οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν τη Δευτέρα στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη. Ανακρίτρια και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η νέα κατηγορία σε βάρος του 55χρονου, ο οποίος, μέχρι να απολογηθεί, θα νοσηλεύεται φρουρούμενος, έρχεται μετά το θάνατο της 18χρονης κόρης του στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σε βάρος του 55χρονου είχε ήδη ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Ωστόσο, μετά το θάνατο της κοπέλας, η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την περασμένη Τετάρτη, όταν πυροσβέστες απεγκλώβισαν από διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Πετρούπολη την 18χρονη και τον πατέρα της.

Από τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που ακολούθησε, προέκυψε πως η νεαρή κοπέλα ήταν χτυπημένη με μαχαίρι, ενώ ο πατέρας της φέρεται να είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια, να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, με σκοπό να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM