O Salt Bae έβαλε γάντι - Δεν ήθελε, αλλά αναγκάστηκε

O Salt Bae έβαλε γάντι - Δεν ήθελε, αλλά αναγκάστηκε Facebook Twitter
5

Ο Salt Bae, ο τούρκος σεφ που έγινε διάσημος για το πώς ρίχνει το αλάτι, αναγκάστηκε πρόσφατα να προσθέσει ένα νέο στοιχείο στο στιλιστικό του ρεπερτόριο.

Μέχρι χθες η διαδικασία γινόταν κάπως έτσι:

Μετά από δημοσίευμα του νεοϋορκέζικουπεριοδικού Eater, ο Salt Bae - το πραγματικό όνομα του είναι Nusret Gökçe - εμφανίστηκε με γάντι.

Το δημοσίευμα, το οποίο έκανε μεγάλη αίσθηση στα social media, ανέφερε πως ο σεφ μπορεί να παραβιάζει τους νόμους υγιεινής της Νέας Υόρκης αλατίζοντας με γυμνά χέρια το κρέας.

Μετά τον ισχυρισμό του γνωστού περιοδικού γευσιγνωσίας, ο Salt Bae φαίνεται πως άρχισε πλέον να πασπαλίζει το αλάτι λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις στο Nusr-et Steakhouse που άνοιξε πρόσφατα στην αμερικανική μητρόπολη.

Ο Bae φαίνεται επίσης να έχει αφαιρέσει το ρολόι του, το οποίο παραβίαζε το άρθρο 81 του κώδικά λειτουργίας και υγιεινής καθώς αναφέρει πως όσοι έρχονται σε επαφή με τρόφιμα σε χώρους εστίασης απαγορεύεται να φορούν κοσμήματα ή ρολόγια.

O Salt Bae έβαλε γάντι - Δεν ήθελε, αλλά αναγκάστηκε Facebook Twitter
O Salt Bae έβαλε γάντι - Δεν ήθελε, αλλά αναγκάστηκε Facebook Twitter

Δεν είναι ωστόσο σαφές εάν το υπουργείο Υγείας έκανε συστάσεις στο εστιατόριο ή αν ο σεφ αποφάσισε να πάρει προληπτικά μέτρα για να γλιτώσει το πρόστιμο σε έναν έλεγχο.

Πάντως το γάντι δεν είναι το μόνο ζήτημα που έχει προκύψει με το άνοιγμα της νέας επιχείρησης.

Από την ημέρα όμως που το steakhouse Nurs-Et άνοιξε τις πόρτες του στο Μανχάταν, απογοητεύει τόσο τους απαιτητικούς κριτικούς όσο και τους απλούς πελάτες που θέλουν να φάνε από τα χέρια του. Τι συμβαίνει; Δείτε εδώ

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

Πολιτισμός / Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

«Ήταν σαν να παρακολουθούσα ένα τρένο να εκτροχιάζεται μέρα με τη μέρα», δήλωσαν συνεργάτες του Κόπολα για την ταινία το σενάριο της οποίας γράφτηκε 300 φορές
NEWSROOM