Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούν μέσω αγγελίας υπεύθυνο για τα social media τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούν μέσω αγγελίας υπεύθυνο για τα social media τους Facebook Twitter
1

Ένα βασιλικό jobalert κάνει τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και λίγα 24ωρα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, αλλά και βάσει σχετικής αγγελίας στην πλατφόρμα LinkedIn, ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αναζητούν τον επόμενο social media manager των κοινών τους λογαριασμών στα social media.

Σύμφωνα με την αγγελία, οι υποψήφιοιγι' αυτήν την απαιτητική δουλειά θα πρέπει να έχουν ευχέρεια λόγου, να μπορούν να διαχειρίζονται και να μοιράζουν φωτογραφικό υλικό στους λογαριασμού τους ζευγαριού στα social, να έχουν επικοινωνιακές ικανότητες και να μπορούν να εκτελούν και χρέη γραφείου Τύπου και επικοινωνίας, όταν τους ζητηθεί. 

Ο κατάλληλος υποψήφιος γι' αυτό το πόστο θα υπογράψει συμβόλαιο 12μηνης συνεργασίας με το παλάτι του Μπάγκιγχαμ, θα πρέπει να ακολουθεί το ζευγάρι στα εθιμοτυπικά ταξίδια του και να καλύπτει επικοινωνιακά τις ανάγκες όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που Μέγκαν και Χάρι διατηρούν.

Ας σημειωθεί, οτι η πρώην ηθοποιός και νυν μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα της Βρετανίας έχει ήδη έναν έμπιστο άνθρωπο να καλύπτει τις κινήσεις της στα social media και να λειτουργεί ως άτυπη εκπρόσωπος Τύπου της και αυτή δεν είναι άλλη από τη 32χρονη Amy Pickerill, η οποία αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχει εντοπιστεί να ακολουθεί το ζευγάρι στα ταξίδια του, αλλά και σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούν μέσω αγγελίας υπεύθυνο για τα social media τους Facebook Twitter

Η αγγελία και το γεγονός ότι το ζευγάρι αναζητά ανοιχτά και δημόσια κάποιον με προσόντα για να αναθέσει αυτή τη δουλειά, είναι ακόμη μία ένδειξη ότι έχει σκοπό να κινηθεί εντελώς διαφοροποιημένα και πάντως σίγουρα όχι σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια αναζητά εργαζόμενους για διάφορα πόστα μέσω αγγελίας, αυτή η περίπτωση είναι μια απόδειξη ότι Μέγκαν και Χάρι παίρνουν πολύ σοβαρά το περιεχόμενο που μοιράζονται στα social και ειδικά από τη στιγμή η πρώην ηθοποιός έχει΄ήδη στρατιές πιστών followers στις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από DailyMail, Bazaar, LinkedIn.com

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ