Εντάλματα σύλληψης για όλους τους προέδρους της ΑΕΚ

Εντάλματα σύλληψης για όλους τους προέδρους της ΑΕΚ Facebook Twitter
3

Η σύλληψη του Ανδρέα Δημητρέλου, νυν προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης για όλους τους προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, από το 2004 έως σήμερα, για τα χρέη της Ένωσης προς το Δημόσιο.

Όπως αναφέρει το sentragoal, ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στείλει έγγραφο στην Αστυνομία και ζητάει την σύλληψη όλων όσων έχουν διατελέσει πρόεδροι της ομάδας από το 2004 και αυτοί με την σειρά τους είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν ενώπιον των Αρχών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ανάμεσά τους και ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος παραδόθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκεμούσε σχετικό ένταλμα, για χρέη ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται στην ουσία για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τα οποία φέρει ευθύνη ο Δημητρέλος από την στιγμή που έχει το δικαίωμα της υπογραφής.Η ίδια διαδικασία αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους προέδρους της ΑΕΚ ή καλύτερα τους ανθρώπους που είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία 11 χρόνια...

Το εντυπωσιακό πάντως στην ανακοίνωση είναι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ ΑΕΚ το οποίο ξεπερνάει τα 170 εκατομμύρια ευρώ, χρέη που προφανώς υπολογίζονται πριν από την ρύθμιση του άρθρου 44.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ