BREAKING NEWS

Τζάστιν Μπίμπερ: Ο Ιησούς άλλαξε τη ζωή μου. Πέθανε στο σταυρό για τις αμαρτίες μου

Τζάστιν Μπίμπερ: Ο Ιησούς άλλαξε τη ζωή μου. Πέθανε στο σταυρό για τις αμαρτίες μου Facebook Twitter
1

Τον τελευταίο καιρό ο Τζάστιν Μπίμπερ πηγαίνει πολύ τακτικά στην εκκλησία και με αφορμή την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στους θαυμαστές του, με άκρως θρησκευτικό περιεχόμενο, στο οποίο εξυμνούσε τον Χριστό.

«Ο Ιησούς άλλαξε τη ζωή μου. Το Πάσχα δεν αφορά έναν λαγό, είναι υπενθύμιση πως ο Ιησούς μου πέθανε πάνω στο σταυρό για τις αμαρτίες μου και μετά αναστήθηκε από τους νεκρούς νικώντας το θάνατο», ξεκίνησε το μήνυμά του μέσω Instagram ο 24χρονος τραγουδιστής. «Πιστεύω πως αυτό συνέβη και αυτό αλλάζει τα πάντα! Απελευθερώθηκα από τα δεσμά και τη ντροπή! Είμαι παιδί του πιο ανώτερου Θεού και με αγαπάει ακριβώς όπου είμαι, όπως είμαι και για το ποιος είμαι», συνέχισε. 

Happy easter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις


Βέβαια το «πασχαλινό αφιέρωμα» δεν τελείωσε εκεί, αφού λίγο αργότερα επέστρεψε με νέες δημοσίευση, αυτή τη φορά συνοδευόμενες κι από διάφορες φωτογραφίες του, μόνο που το μήνυμα ήταν μετά πιο ανάλαφρο.

«Θυμάστε όταν είπα πως το Πάσχα δεν αφορά τα λαγουδάκια... λοιπόν είπα ψέματα», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής, που φωτογραφήθηκε με γυαλιά λαγού κι ένα λούτρινο στο χέρι. 

Remember when i said easter isnt about bunnies... well i lied

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις


Πολιτισμός
1

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM