Βενιζέλος σε Ζωή: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο και ντροπή του κοινοβουλίου»

Βενιζέλος σε Ζωή: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο και ντροπή του κοινοβουλίου» Facebook Twitter
28

Οι εντάσεις και τα επεισόδια μεταξύ μελών που επιχειρούν να μετατρέψουν μια πολύ σοβαρή υπόθεση σε επιθεωρησιακό θέαμα συνεχίζονται στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Μετά το πρωινό επεισόδιο μεταξύ Γεωργιάδη-Κασιδιάρη-Βενιζέλου και Κωνσταντοπούλου, τα νεώτερα είναι μια νέα κόντρα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, που ξεκίνησε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρατήρηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που καθόταν σταυροπόδι.  «Έλεος πια» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος εκνευρίστηκε αμέσως μετά ακόμη περισσότερο όταν ρωτήθηκε από την Κωνσταντοπούλου αρκετές φορές, πόσους υπολογιστές έχει σπίτι του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε «άπειρους», ωστόσο εκείνη επέμενε επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια ερώτηση «πόσους υπολογιστές έχετε σπίτι σας».

Ο κ. Βενιζέλος της απάντησε: «Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης».

Όμως τα χειρότερα ήρθαν λίγο αργότερα όταν ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας της:  «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».

28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM