Εξοργιστικές δηλώσεις του Τζέρεμι Άιρονς για τον γκέι γάμο

Εξοργιστικές δηλώσεις του Τζέρεμι Άιρονς για τον γκέι γάμο Facebook Twitter
26

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του, που υπονοούν οτι οι νόμοι για τους γκέι γάμους θα επιτρέπουν στους ομόφυλους γονείς να παντρεύονται τους γιούς τους ώστε να αποφύγουν το φόρο περί κληρονομιάς!

Και όταν του υπενθυμίστηκε ότι οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ μελών της ίδιας οικογένειας απαγορεύονται από το νόμο δήλωσε ότι: «Οι νόμοι περί αιμομιξίας υπάρχουν για να μας προστατέψουν από την ενδογαμία, αλλά οι άντρες δεν μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους.»

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο Άιρονς, αφού με παλιότερες δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι η σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών είναι μια μορφή επικοινωνίας.

 

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ