BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ

Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ Facebook Twitter
5

Πάνω από 300 άτομα, κυρίως γυναίκες, αλλά και η ηθοποιός Έιμι Σούμερ και το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι συνελήφθησαν την Πέμπτη σε μεγάλη διαδήλωση εναντίον Μπρετ Κάβανο, στην Ουάσινγκτον.

Η διαδήλωση έγινε έξω από κυβερνητικό κτίριο καθώς σήμερα αναμένεται η επικύρωση του διορισμού του Μπετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ Facebook Twitter
 

Η ηθοποιός Έιμι Σούμερ, με σημαντική δράστη στο φεμινιστικό κίνημα Time's Up συνελήφθη ενώ φωτογραφίες των δύο διάσημων γυναικών από τη στιγμή της σύλληψής τους δόθηκαν στη δημοσιότητα.

H Έμιλι Ρατακόφσκι δημοσίευσε φωτογραφία της με πλακάτ και δηλώνει πως συνελήφθη. Στο ποστ της αναφέρει πως ο Κάβανο κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις και δεν μπορεί να διοριστεί σε μια τέτοια θέση.

Σήμερα πάντως αναμένονται νέες διαδηλώσεις καθώς οι διαδηλωτές δηλώνουν πως δεν πτοούνται από τις συλλήψεις.

Πολιτισμός
5

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ