Ο Morrissey με μπλουζάκι “Fuck the Guardian” σε συναυλία

Ο Morrissey με μπλουζάκι “Fuck the Guardian” σε συναυλία Facebook Twitter
2

Ευθεία επίθεση εναντίον της εφημερίδας Guardian εξαπέλυσε ο Morrissey, ο οποίος εμφανίστηκε με μπλουζάκι που έγραφε "Fuck the Guardian".

Ο καλλιτέχνης φόρεσε το μπλουζάκι κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες το Σάββατο. Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει ξανά αρνητικά για τον Guardian, λέγοντας πως η εφημερίδα εκπροσωπεί τη «φωνή όλων όσων είναι θλιβερά και λάθος στη σύγχρονη Βρετανία».

Ο Μorissey και η κόντρα του με την εφημερίδα Guardian διαρκεί μήνες καθώς η εφημερίδα έχει δημοσιεύσει σειρά επικριτικών άρθρων για τον μουσικό και την στήριξή του στην ακροδεξιά παράταξη For Britain.

Τον περασμένο Μάιο, ο Morrissey ισχυρίστηκε πως είναι στόχος καμπάνιας μίσους από τον Guardian, και κάλεσε τους υποστηρικτές του να μην αγοράζουν την εφημερίδα. Η εφημερίδα δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Morrissey για το υβριστικό μήνυμα.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

Πολιτισμός / Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

«Ήταν σαν να παρακολουθούσα ένα τρένο να εκτροχιάζεται μέρα με τη μέρα», δήλωσαν συνεργάτες του Κόπολα για την ταινία το σενάριο της οποίας γράφτηκε 300 φορές
NEWSROOM
Ένας Μάιος γεμάτος με σύγχρονη τέχνη στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ένας Μάιος γεμάτος με σύγχρονη τέχνη στην Αθήνα

Το τρίτο μέρος του αφιερώματος του ΕΜΣΤ στις γυναίκες εικαστικούς, Jonathan Meese στην Bernier/Eliades, Θανάσης Τότσικας στη Rodeo, Ιωάννα Λημνιού στην Breeder και ό,τι άλλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι γκαλερί και οι χώροι τέχνης τον Μάιο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ