Ο Τσίπρας αποκάλεσε τη Ναόμι Κλάιν... Ναόμι Κάμπελ


Ο Τσίπρας, η Ναόμι Κάμπελ και το Δόγμα του Σοκ από depy6
28

Ναόμι Κάμπελ αποκάλεσε τη συγγραφέα του βιβλίου «Δόγμα του Σοκ» Ναόμι Κλάιν ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο βιβλίο της, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κροατία.

Αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, ενώ χθες ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τη Ναόμι Κλάιν η οποία ήρθε στη χώρα μας, ως καλεσμένη του φεστιβάλ που διοργάνωσε το περιοδικό «Βαβυλωνία». Η συγγραφέας πήρε συνέντευξη από τον Τσίπρα στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για την παγκόσμια κρίση. Μάλιστα η κ. Κλάιν ήταν ενήμερη για το «ατόπημα» και μόλις αντίκρισε τον κ. Τσίπρα του είπε χαριτολογώντας: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα, κύριε πρόεδρε, αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ».

Ο Τσίπρας αποκάλεσε τη Ναόμι Κλάιν... Ναόμι Κάμπελ Facebook Twitter
28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
PUBLIC ENEMY 25.5.2013 | 16:44Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Τσίπρας είναι άσχετος ενώ οι άλλοι σχετικοί;;;Απλώς ένα σαρδάμ; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και πολύ σοβαρότερους λόγους. Αποδεδειγμένα άσχετοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Τον Ανδρέα παριστάνει, αλλά προς Γιωργάκη φέρνει. "Μηδέν στο πηλήκιο" (ή στην τραγιάσκα, ή στην μπαλακλάβα, αν προτιμάτε). Κατά τα άλλα το βλέμμα και γενικό στήσιμο Τσε Γκεβάρα μπροστά στα μικρόφωνα τον μάρανε.
Εμείς που προλάβαμε το ΚΛΙΚ ξέρουμε ότι κάποτε το να μπερδέψει ένας πολιτικός μια συγγραφέα με ένα μοντέλο, ήταν κάτι σαν προτέρημα. Γι' αυτό χρεοκοπήσαμε, βέβαια.Όμως πολλές παλιές γκλαμουρόφατσες, μόλις έκανε το ολίσθημα ο Τσίπρας, ν' αρπάζουν τ' άρματα, σα χαζό μου φαίνεται. Όχι Έλεος. Πολυέλεος.
Γλώσσα λανθάνουσα....Οι εφηβικές ονειρώξεις του προέδρου εκδηλώθηκαν.Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση το μεμπτό βέβαια δεν είναι ότι έκανε ένα σαρδάμ το οποίο συμβαίνει (σχεδόν) σε όλους.Το αστείο (και ανησυχητικό) είναι-για όποιον έχει δει το σχετικό βίντεο τη στιγμή της γκάφας-ότι ο σχίστης μνημονίων Αλέξης δεν μπορεί να μεταφέρει σωστά ούτε καν αυτά που βλέπει στο επαναστατικό του ipad..
Παντως "γκαφα" δεν ειναι. "Γκαφα" ειναι οταν καποιος πολιτικος λεει την αληθεια κατα λαθος.Αφου τον στηριζει ομως ο μεγαλος σκηνοθετης Σαρον Στοουν...