ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2021 | 19:42

Φόβος

Το θέμα με τις γυναίκες έχει ξεφύγει... Το να είσαι γυναίκα σημαίνει να φοβάσαι. Δεν έχει να κάνει με φεμινισμούς ή πατριαρχίες. Έχει να κάνει με απλά ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως μην μας χαρακτηρίζετε υπερβολικές. Τα βράδια (και πριν την καραντίνα) εννοείται ούτε για αστείο δεν κυκλοφορώ μόνη μου, τις προάλλες ήθελα να πάω για τζόκινγκ λίγο πιο βράδυ και δεν πήγα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Σε συνεντεύξεις που μου ακούγεται περίεργη η φωνή ενός άντρα ή λέει μισόλογα απλά δεν πηγαίνω. Στις δουλειές είμαι σχεδόν ψυχρή για να μην δίνω δικαιώματα. Μην μου πείτε ότι αυτά τα σκέφτεστε οι άντρες γιατί δεν παίζει να σας πιστέψω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εννοεί γίνονται πολλές γυναικοκτονίες τελευταίως (ή τώρα τις μαθαίνουμε), όχι ότι ξαφνικά γυάλισε το μάτι του απέναντι συναδέλφου που μιλούσαμε κανονικά. Μην ξεχνάμε ότι οι γυναικοκτονίες γίνονται κι από πατεράδες, από αδερφούς, από συζύγους, από συντρόφους. Πιο πολύ από δικούς της κινδυνεύει μια γυναίκα παρά από αγνώστους. Και βέβαια μην ξεχνάμε την περίπτωση της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη που την βίαςε και την έκαψε ζωντανή κάποιος που τον απέρριψε ή της Σούζαν Ήτον στην Κρήτη με τον ψυχάκια σαολίν. Είναι να μην σου τύχει!
"Στις δουλειές είμαι σχεδόν ψυχρή για να μην δίνω δικαιώματα."Δεν χρειάζεται να είσαι ψυχρή. Αρκεί να να συμπεριφερεσαι σαν σωστή επαγγελματίας. Από εκεί και πέρα αν θέλει για παράδειγμα ο εργοδότης σου να σου την πέσει, δεν θα το κάνει επειδή εσύ έδωσες δικαιώματα αλλά επειδή αυτός είναι μ... ας. Προσωπικά δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να γίνω ψυχρή, να γίνω διαφορετική από αυτό που είμαι.Τώρα στα υπόλοιπα, νομίζω πως δεν πρέπει να χάνεις επαγγελματικές ευκαιρίες επειδή απλώς σήκωσε το τηλέφωνο άνδρας.