Βουλή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει αρνητής του Ολοκαυτώματος

9

Σε ψυχρή παραδοχή ότι είναι «αρνητής του Ολοκαυτώματος» προχώρησε, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, προκαλώντας αντιδράσεις στην Βουλή.

Κατά τη συζήτηση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε πως «προφανώς και συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος στην επιτροπή…», εννοώντας τον εαυτό του.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, ζήτησε την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ρωτώντας εάν γνωρίζει τις ποινές που θα προβλέπονταν από τη γερμανική Δικαιοσύνη, σε αντίστοιχη περίπτωση. Ο Βασίλης Οικονόμου επανήλθε στο θέμα τονίζοντας πως η δήλωση αυτή στη Γερμανία ισοδυναμεί με φυλάκιση 5 ετών.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM